Ημέρα #61 Laurent – Perrier Brut Cuvée Champagne Rosé N.V.

Laurent – Perrier Brut Cuvée Champagne Rosé N.V.

Μια παρέα μαζεμένη από διάφορα μέρη του κόσμου. Μία χαρούμενη στιγμή. Γέλια. Παιχνίδια με τα παιδιά. Μια μοναδική, διαχρονική θέα του ορίζοντα. Ένας ουρανός που άρχισε να ροζίζει στο σούρουπο. Μια σαμπάνια που έντυσε τη στιγμή με τη γεύση και τα αρώματα που της άρμοζαν..


ΠαραγωγόςLaurent – Perrier
Ποικιλιακή Σύνθεση100% Pinot Noir
ΠροέλευσηChampagne, Γαλλία
VintageNon Vintage

Tasting Notes: Ροζέ χρώμα με αρώματα φράουλας, κερασιού και κόκκινων φρούτων. Στο στόμα το κρασί είναι στρογγυλό με τραγανή οξύτητα και έντονη ορυκτότητα. Κομψές φυσαλίδες με επίμονο αφρισμό. Μακρά και έντονη επίγευση.

Wine Rating

? I love it


Κάθε μέρα σας προτείνουμε ένα κρασί. Κάποια κρασιά διαλέγει ο Μάκης, κάποια η Μαρούλα. Είναι οι φιάλες που έχουμε ξεχωρίσει. Για τις περισσότερες προτάσεις συμφωνούμε και οι δύο. Για κάποιες άλλες, χμ, όχι απόλυτα. Όμως όλα τα κρασιά που προτείνουμε τα έχουμε δοκιμάσει και είναι εκείνα που μας άρεσαν. Κάποια έγιναν αγαπημένα μας. Κάποια τα βλέπουμε στον ύπνο μας.

Γι’ αυτό κατατάσσουμε τα κρασιά σε 3 κατηγορίες.

🍷I love it – Κρασιά που μας αρέσουν και τα έχουμε ξεχωρίσει.

🍷🍷 Oh, Wow! – Κρασιά που έχουμε αγαπήσει και τα αναζητούμε σε κάθε ευκαιρία.

🍷🍷🍷 Life Changing – Κρασιά που σημάδεψαν τη ζωή μας από την πρώτη γουλιά.

Disclaimer: Οι κρίσεις των κρασιών δεν βασίζονται σε οργανοληπτική αξιολόγηση των τεχνικών στοιχείων κάθε κρασιού. Δεν είμαστε οινολόγοι, ούτε οινοκριτικοί. Είμαστε όμως παθιασμένοι οινόφιλοι. Οι προτάσεις μας βασίζονται στα συναισθήματα που μας προκαλεί η κάθε γουλιά και στην απόλαυση που μας προσέφερε η φιάλη τη στιγμή της δοκιμής.